La Diputació d’Alacant aporta 200.000 euros per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 de Convega

La Diputació d’Alacant aportarà aquest any 200.000 euros per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 al Baix Segura. Aquest projecte, inclòs en el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Convega, persegueix, com ha destacat el diputat de Desenvolupament Econòmic i president d’aquest Consorci, Sebastián Cañadas, “afavorir el desenvolupament de la comarca, apostant per una oferta turística basada en criteris de competitivitat, sostenibilitat i innovació”.

El projecte, que compta amb un pressupost per a aquest any de 400.000 euros, subvencionat a parts iguals per Convega, amb l’aportació íntegra de la institució provincial, i la Generalitat, tindrà entre els seus objectius l’impuls de la marca Territori Vega Baixa del Segura a el teixit empresarial de la comarca mitjançant campanyes de promoció de la mateixa, presentació de la pàgina web o ladquisició de material promocional.

La creació de nous productes turístics com ara senders i rutes temàtiques serà una altra de les estratègies que s’impulsarà en els propers mesos. En aquest apartat destaca la senyalització de la xarxa comarcal de rutes del Baix Segura o l’adequació en matèria de seguretat de les ciclorutes ‘Los azarbes’ i ‘Sotos del Segura’.

El desenvolupament d’eines per a la divulgació del territori -concursos de fotografies, assistència a fires, espots, etc.- són altres de les actuacions contemplades en aquest pla de dinamització que contempla, a més, accions formatives de turisme sostenible.

“Des de la Diputació d´Alacant apostem per un model de turisme sostenible i per l´impuls de totes aquelles accions que contribueixin, des d´aquesta perspectiva, a la dinamització econòmica i social del Baix Segura”, ha conclòs Cañadas.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: