La Diputació d’Alacant afavoreix el desenvolupament del talent als joves a través del programa de formació MVP Experience

Un any més, la Diputació d’Alacant impulsa el programa de formació MVP Experience, un interessant projecte educatiu que ofereix recursos i estratègies pràctiques per ajudar entrenadors, docents, tècnics de joventut, mares i pares a desenvolupar el talent i benestar dels joves de la província. Sant Vicent del Raspeig, Villena, Dénia, La Nucia i L’Alfàs del Pi són les localitats on es desenvoluparà aquesta activitat gratuïta, realitzada en col·laboració amb l’Associació MVP Institute. A cada municipi es duran a terme quatre sessions presencials (una per setmana) de dues hores de durada que estaran dirigides per ponents experts en matèries com l’esport, l’educació, la psicologia o el coaching.

“Aprendre a identificar i potenciar les fortaleses personals per aconseguir una millor convivència i relació de confiança amb els adolescents, descobrir tècniques i habilitats de gestió i autoregulació emocional per aplicar a la vida quotidiana o experimentar amb microhàbits físics, mentals, emocionals i socials que millorin el benestar són els objectius d´aquesta iniciativa”, ha explicat el diputat de l’àrea, Bernabé Cano.

Les persones que hi vulguin participar poden inscriure’s o obtenir més informació a través de l’enllaç web https://bit.ly/3U8cGoK. Tots els participants rebran el certificat ‘Introducció al desenvolupament del talent i benestar a l’adolescència’ expedit per MVP Institute i la Diputació d’Alacant.

A més, com a complement a aquest programa de formació, el proper 9 de novembre se celebrarà a l’ADDA l’IV Fòrum MVP Experience, en què també participaran reconeguts experts en la matèria.

Calendari de sessions
MUNICIPI DATA HORA LLOC
Sant Vicent del Raspeig 22 i 29 setembre i 6 i 13 octubre 18:00 a 20:00 hores IES Maria Blasco
Villena 29 setembre i 6, 13 i 20 octubre 16:00 a 18:00 hores Espai Jove
Dénia 3, 10, 17 i 24 octubre 16:00 a 18:00 hores Artístics
La Nucia 4, 11, 18 i 25 octubre 18:00 a 20:00 hores Estadi Olímpic Camilo Cano
L’Alfàs del Pi 5, 13, 19 i 26 octubre 18:00 a 20:00 hores Casa de Cultura

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: