La conselleria d’economia inverteix 2,2 milions d’euros per modernitzar tretze polígons industrials de la Vega Baixa

Informació i Foto: http://www.gva.es

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que la Conselleria ha invertit “2,2 milions d’euros per modernitzar tretze polígons industrials del Baix Segura en 2017 gràcies a l’ordre d’ajuts del Ivace” .

El conseller ha explicat que aquestes ajudes “permetran millorar els polígons, modernitzar-los, posar-los en valor i fer que siguin la millor targeta de presentació de les empreses que estan instal·lades”.

Climent ha visitat les obres del Polígon Pont Alt de Oriola, que compten amb una inversió de 589.828,03 euros, i Els Nazarios, a Formentera del Segura, on s’han destinat 50.391,83 euros.

“Amb aquestes subvencions -ha explicat- que tindran la seva continuació en els exercicis 2018-2019 perquè puguin acollir la resta de comarques i municipis de tota la Comunitat, s’han realitzat importants actuacions que repercutiran directament en la qualitat de les empreses, treballadors i veïns com són la implantació de fibra òptica, LEDS, sistema de vigilància, punts de recàrrega per a cotxes elèctrics o un ecoparc per a la recollida de residus “.

“Les obres que avui hem visitat al polígon Pont Alt d’Oriola són les que compten amb un major pressupost de tota la comarca amb més de 589.000 euros d’inversió que beneficiaran l’accessibilitat i seguretat de les 80 empreses instal·lades”, ha afirmat.

Actuacions Polígon Industrial Pont Alt d’Oriola

El Polígon Industrial Pont Alt d’Oriola té una extensió de 342.356 m2 i 80 empreses instal·lades. En ell, Ivace ha concedit 589.828,03 euros per a subvencionar actuacions com la implantació de fibra òptica, instal·lació d’un sistema de vigilància connectat a la Policia Local, creació d’un carril bici amb accés des del nucli urbà, mesures de seguretat i senyalització.

També s’estan realitzant accions de regeneració paisatgística i ambiental, instal·lació de lluminàries de leds i millora dels quadres elèctrics, instal·lació de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, renovació dels serveis contra incendis o la implantació d’un Ecoparc per a la recollida i selecció de diferents tipus de residus.

Així mateix, es crearà una pàgina web amb informació del polígon, col·locació de vorades nous i paviment en voreres i passeigs, substitució de cartells informatius de carrers, millora de la senyalització horitzontal i vertical i millora en el subministrament d’aigua i augment de cabal i pressió .

Actuacions polígon industrial Els Nazarios

El polígon industrial Els Nazarios compta amb una superfície de 60.047 m2 i 19 empreses instal·lades que es beneficiaran de la millora en l’enllumenat públic amb la col·locació de lluminàries de leds, pintada de passos de vianants i senyals de direcció, senyalització i identificació dels carrers dels polígons.

També es millorarà part dels itineraris de vianants del polígon, la instal·lació d’un tòtem a la glorieta d’entrada per potenciar la imatge o la millora de zones verdes amb l’execució d’un nou passeig.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: