La consellería de Funció Pública convoca 65 places d’auxiliar de gestió C2 dins de l’Oferta d’Ocupació Pública de 2016

Informació i Foto: http://www.gva.es

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha publicat la convocatòria de les proves selectives de diverses categories corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2016. Entre les convocatòries destaca la corresponent al cos auxiliar de l’administració, escala auxiliar de gestió, C2-01-01, sector administració general, amb un total de 65 places, de les quals 59 places són del torn d’accés lliure, i 6 del torn de persones amb diversitat funcional. El termini del període d’inscripció s’inicia aquest dimarts i romandrà obert fins el pròxim 2 de novembre.

A més, també s’han publicat les convocatòries del cos superior tècnic d’arxivística, biblioteconomia i documentació, escala facultatiu d’arxius i biblioteques, A1-08-01, sector administració especial, tant d’accés lliure com de promoció interna; el cos d’advocats de la Generalitat, A1-02, pel torn lliure; el cos superior tècnic d’enginyeria de camins, canals i ports, A1-11, del torn d’accés lliure i promoció interna; el cos superior tècnic d’enginyeria agrònoma, A1-15; el cos superior gestió d’arxivística, biblioteconomia i documentació, escala tècnic d’arxius i biblioteques, A2-04-01, del torn d’accés lliure i de promoció interna.

Les convocatòries de les proves selectives de la resta de categories i places previstes a l’OPE 2016 s’aniran publicant gradualment al llarg dels pròxims mesos fins a completar les 863 places previstes. En aquesta oferta s’inclouen un total de 342 places que corresponen al torn lliure i 350 a promoció interna, així com altres 171 places per als torns de promoció interna reservada per al personal laboral fix.

La directora general de Funció Pública, Eva Coscollà, ha recordat que «entre les places a cobrir per mitjà del sistema d’oposició lliure, en l’oferta d’ocupació pública s’han prioritzat alguns perfils professionals en els quals l’Administració valenciana té una important carència, com enginyers de camins, agrònoms, arquitectes, psicòlegs, enginyers tècnics, treballadors socials o tècnics agrícoles». «Les reservades a la promoció interna tracten de millorar la planificació i reestructuració dels recursos humans al servei de l’Administració pública», ha afegit.

Llistes de persones admeses a l’OPE 2015

D’altra banda, el DOGV també va fer públiques, el divendres 29 de setembre, les llistes definitives de persones admeses a les proves selectives d’accés al tots els cossos superiors tècnics del grup A1, Administració especial, corresponent a l’oferta d’ocupació pública (OPE) de l’any 2015, així com la data del primer exercici, que tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre.

Les ressolucions eleven a definitives les llistes de persones admeses a les convocatòries de l’OPE 2015 corresponents al cos superior tècnic d’enginyeria en informàtica, A1-06; el cos superior tècnic d’enginyeria industrial, A1-12; el cos superior tècnic d’enginyeria de mines, A1-13; el cos superior tècnic d’enginyeria de telecomunicació, A1-14; i el cos superior tècnic d’enginyeria de forests, A1-17.

Per primera vegada, es convoca a totes les persones admeses (Alacant, Castelló i València), a la realització de manera conjunta del primer exercici, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 d’octubre a les 09.00 hores a l’Aulari Nord del Campus dels Tarongers de la Universitat de València.

Aquestes convocatòries corresponen al Decret 219/2015, pel qual es va aprovar l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2015 i a fi d’atendre les necessitats de personal en l’Administració de la Generalitat.

Pròximament, també es convocarà el primer exercici de les proves corresponents al cos superior tècnic d’administració general, el cos superior d’administració general i el cos superior d’intervenció i auditoria de la Generalitat.

La directora general de Funció Pública, Eva Coscollà, ha assenyalat que «l’OPE 2015 inclou 262 places previstes per a altres tants llocs de treball en la funció pública valenciana». D’aquests nous llocs, 130 són de torn lliure i la resta de 132 de promoció interna.

A més, l’OPE 2015 també inclou una reserva de més d’un 7% de places per a persones amb diversitat funcional amb 16 llocs de treball (14 de torn lliure i 2 de promoció interna), dels quals 5 seran places de subalterns per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d