La Comunitat Valenciana ha proposat al Ministeri de Sanitat la regulació de l’ús de la màscara a les platges

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha participat aquest dimecres a la reunió de Consell Interterritorial de Sistema Nacional de Salut convocada pel Ministeri de Sanitat i presidida per la ministra Carolina Darias.

En la trobada, en què s’ha abordat la nova normativa per a l’ús de la mascareta en tot el territori nacional, Barceló ha anunciat que la Comunitat Valenciana farà aportacions a la Llei de Nova Normalitat perquè es reguli l’ús de la màscara en els espais de platges de cara a l’època estival.

La proposta passa perquè els usuaris i usuàries de les platges estiguin exempts de l’ús de la màscara sempre que es trobin dins d’un perímetre de seguretat de dos metres de distància respecte a altres usuaris i usuàries i durant el bany.

La consellera ha insistit que “sigui quina sigui la normativa els ciutadans han de complir sempre les recomanacions i normes establertes per les autoritats sanitàries”, ja que “les bones dades no poden portar mai a la relaxació de l’acompliment de les mesures”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: