La Comunitat Valenciana és considerada “exemple” de lluita contra la ciberdelinqüència a nivell nacional

El director general de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, José Manuel García Duarte, ha participat a la inauguració de la XXIII reunió de Ciberseguretat de la Comissió Sectorial de Seguretat, organitzada pel Centre Criptològic Nacional (CCN). Hi ha presentat el Model Valencià de Ciberseguretat, un model d’excel·lència per a comunitats autònomes, diputacions i entitats locals.

El director de les TIC ha posat èmfasi en l’aposta “decidida del Consell per la ciberseguretat en l’actual context geopolític” i ha incidit en “l’èxit del model valencià, un sistema col·laboratiu clau per als municipis i que serà exportat pel Govern central a altres regions com a exemple en la lluita contra l’escalada d’amenaces cibernètiques derivades de la inestabilitat política actual”.

“La nostra estratègia és respondre amb única veu a les ciberamenaces i donar per fi la importància i l’atenció que mereix la ciberseguretat de les entitats locals”, ha afegit García Duarte.

Entre els assistents a la jornada hi ha Javier Candau, director de Ciberseguretat del CCN-CERT, i Carlos Córdoba, cap de l’Àrea de Centres d’Operacions de Ciberseguretat del CCN.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: