La companyia La Teta Calba estrena al Rialto ‘Espaldas de plata’

El Teatre Rialto de València presenta de el 3 a el 6 de juny l’estrena absoluta de la producció de la companyia valenciana La Teta Calba, ‘Esquena de plata’. Escrita i dirigida per Xavo Giménez i interpretada per Leo de Bari i Xavo Giménez.

Fontana, un creatiu publicitari, es veu empès a acceptar una cosa que detesta, a complir unes ordres que ell mai donaria. Unes ordres que vénen de Llopis, un director d’una agència de publicitat en hores baixes. Fontana comet l’imperdonable error de trair els seus principis i quan decideix reconduir la situació ja no hi ha marxa enrere.

“Tots som culpables. El nostre dia a dia es conforma de petits actes criminals i discrets. Som miserables, encara que sigui de tant en tant”. Fontana i Llopis treballen en una agència de publicitat encarregada de la campanya d’un polític que ha passat uns anys a l’ombra a causa d’foscos casos de corrupció i ara torna a la carrera després d’haver pagat per tots els seus pecats. “Vendre la teva ànima a el diable, ¿ho faries? ¿Ho faries per un grapat d’euros a final de mes?”.

‘Esquena de plata’ ens parla de les nostres decisions quotidianes i de la seva repercussió en el desenllaç de l’món.

La companyia La Teta Calba néixer el 2014 de la unió de Maria Cárdenas i Xavo Giménez. Dos creadors amb un llarg recorregut professional, un a la interpretació, la direcció, la dramatúrgia i l’escenografia i l’altra en l’escriptura i la fotografia teatral.

La companyia, en la seva trajectòria, ha produït els espectacles per a adults ‘El mur’, ‘Què va passar amb Michael Jackson’, ‘Sindrhomo’, ‘Penev’ i ‘Llopis’, i els espectacles infantils ‘Hi ha una sirena en el meu saló’ , ‘El tambor de Cora’, ‘Les aventures de T. Sawyer’ i ‘L’or de Jeremies’; també han col·laborat i dirigit els dos últims espectacles de la companyia Marea Dansa, ‘Amelia’ i ‘Rebel·lió’.

El seu treball ha rebut nombrosos premis nacionals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: