La Companyia Il Maquinari Teatre inaugura l’25 edició del Reclam amb el seu espectacle “Ressaca”

Informació i Foto: http://www.uji.es

La 25 edició del Reclam, la mostra d’arts escèniques de la Universitat Jaume I, arrenca aquesta setmana amb vuit representacions teatrals. El dijous 2 de novembre a les 20 hores, el Paranimf, acollirà l’obra Oh, vi, de la companyia La líquida, i el divendres 3 de novembre, a les 20 hores, tindrà lloc la inauguració oficial del certamen amb la presentació de la obra Ressaca, de la companyia Il Maquinari Teatre.

Ressaca és un espectacle multidisciplinari en el qual el teatre conversa amb la poesia, la narració oral i la música en directe per intentar recompondre la història de vida de l’Àlex, una persona comuna que d’alguna manera resumeix i simbolitza el sentir d’una generació que continua buscant el seu lloc en un món que es troba en procés constant de transformació i crisi. Aquesta obra juga amb els mecanismes del teatre documental oferint un espectacle vital en què els intèrprets intenten comprendre llegint, cantant, rient, escoltant, ballant i respirant la vida de les persones que ens habiten i que ja no estan entre nosaltres. Un viatge en el qual l’espectador transitarà pels territoris de la tendresa, la comicitat, la reflexió i l’emoció de la mà de cinc intèrprets que fan de les seves pròpies vides matèria escènica.

El mateix divendres 3 de novembre es representarà La millor cançó del món-Saw Comedy Show de la companyia Ornitorincs a l’Auditori Municipal de Vinaròs. I el dissabte 4 de novembre, hi haurà tres representacions: La Onironauta de Teatre de la Catrina a Els XIII de Vila-real, a les 20.30 hores; Al jardí de Teatre Paradís Antzerkia i Teatre de la Guimbarde de Bèlgica, de la qual s’oferiran dos passis, a les sis i a les set, al MUCBE de Benicarló; i In memoriam, la cinquena del biberó de la Kompanyia Lliure, a les 20.30 hores al Teatre Principal de Castelló. Aquesta obra explica la història d’un grup de joves de 17 anys que el 1938 són enviats a primera línia de foc de la batalla que marcarà la Guerra Civil Espanyola.

Finalment, el diumenge 5 de novembre hi haurà dues representacions a l’Auditori Municipal de Vila-real: Les aventures de T. Sawyer de La Teta Calba, una obra dirigida a públic familiar que es representarà a les 12 hores, i el concert Records de viatge, del músic Eugeni Muriel, a les 19.30 hores.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: