La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 30.000 entrades reservades d’escolars per al nou curs

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat el nou curs amb més de 30.000 entrades reservades per a públic escolar, per la qual cosa s’espera continuar amb la tendència positiva de l’any passat, en què es va superar les 200.000 visites escolars. Per part seva, CaixaForum València compta fins ara amb 384 reserves de grups escolars per als propers mesos. I al Palau de les Arts fins avui s’ha tancat la visita de 130 centres educatius.

Entre les novetats de l’oferta educativa, destaca l’exposició Viral del Museu de les Ciències i la pel·lícula de l’Hemisfèric Flying Monsters 3D, a més de la nova proposta Viatges educatius de l’Oceanogràfic. Els planetaris adaptats a cada nivell educatiu de l’Hemisfèric i els experiments en directe de Ciència a Escena del Museu són també continguts amb gran acceptació entre el públic escolar. Pel nou curs ja hi ha més de 6.000 entrades reservades per als diferents tallers de ‘Ciència a Escena’ i ‘Estudi de TV’. A l’Hemisfèric s’han superat les 1.300 entrades reservades per assistir els planetaris escolars.

D’altra banda, el departament comercial de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat la campanya de visites informatives a centres escolars de la Comunitat Valenciana i altres comunitats per donar-los a conèixer l’oferta educativa del complex, un servei que els centres poden sol·licitar també al telèfon 96-197 46 86 i al correu reservas@cac.es

També s’ha publicat el nou calendari de les jornades Dia del Docent, unes visites especials dirigides a aquest col·lectiu perquè coneguin in situ la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així mateix, compten un any més amb el Programa Especial per a Docents on poden inscriure’s i gestionar-ne l’accés gratuït, així com consultar els cursos i jornades especials que s’organitzen per al professorat. També tenen accés a un material educatiu online complet (propostes d’itineraris, guies, fitxes, jocs, etc..) tant per preparar la visita com per assentar el que s’ha après després de l’excursió.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: