La Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la campanya #MúsicsConMuchaCalle pel desè aniversari del campus de Berklee a València

La Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha sumat a la campanya de divulgació cultural #MúsicosConMuchaCalle, amb motiu del desè aniversari del campus de Berklee a València, i que té com a objectiu posar de relleu el talent artístic i musical que hi ha darrere de les més de 80 carrers amb nom de músic del terme municipal de València.

En total, s’han instal·lat vuit suports en gran format als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Amb aquesta iniciativa, protagonitzada per grans noms com els germans Amparo i José Iturbi, els mestres José Serrano i Francesc Tàrrega o la gran Conxa Piquer, Berklee busca rendir homenatge a la història musical de la ciutat de València, casa seva des de ja fa 10 anys , i posar en valor el talent passat, present i futur daquesta terra duna forma participativa per a públic de totes les edats.

A través de cartells es convida el ciutadà a unir-se i participar a la web musicosconmuchacalle.com, que inclou material audiovisual, una guia de carrers descarregable amb la història dels seus noms i una llista de cançons d’artistes valencians suggerits pel públic.

També es durà a terme un sorteig perquè els valencians elegeixin el músic, compositor o DJ valencià que més els inspira. Els participants tindran l´oportunitat de guanyar productes de Berklee i entrades a activitats i concerts de l´escola.

Informació i Foto:Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: