La Ciutat de les Arts i les Ciències rep un nou grup de 60 majors de Moncada gràcies al programa “La Ciutat dels Majors”

Un nou grup de 60 majors de la localitat de Moncada visita avui el Museu de les Ciències dins del programa ‘La Ciutat dels Majors’, una iniciativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències adreçada a més de 65 anys i que ofereix preus especials en la visita al complex. Es tracta del segon dels cinc grup de gent gran d’aquesta localitat valenciana que visita el Museu de les Ciències.

Fins al juny hi ha reservats set grups que sumen un total de 532 més grans de diferents localitats, a més de Moncada, procedents de Novelda, Elx i L’Eliana que participen al programa ‘La Ciutat dels Majors’ que té per objectiu facilitar i estendre l’accés a la cultura i la ciència a aquestes persones.

Les visites de grups estan vinculades a centres municipals de gent gran i al desenvolupament d’activitats d’envelliment actiu de la mà dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que es vulguin sumar a aquesta iniciativa. Els grups que es vulguin adscriure a aquesta iniciativa, a través del seu ajuntament, gaudeixen d’una tarifa especial de 4,7 € per persona, per a una entrada de l’Hemisfèric o del Museu de les Ciències. A més a més, es pot completar aquesta activitat amb una visita guiada gratuïta al Palau de la Generalitat Valenciana, amb motiu dels 600 anys de la construcció de l’edifici.

Els ajuntaments interessats poden contactar amb la Ciutat de les Arts i les Ciències a través del correu electrònic relacionesinstitucionales@cac.es o al telèfon 96 197 55 44.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: