La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta la seva oferta social d’activitats a Elx

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, s’ha reunit a Elx amb l’alcalde de la capital de Baix Vinalopó, Carlos González, per exposar l’oferta global del complex cultural, científic i de lleure del complex i parlar, més concretament, de les novetats de caire social que s’han introduït aquesta tardor.

En companyia del director adjunt per a Relacions Institucionals i Promoció de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Juli Monreal, Torres ha ofert a l’alcalde el programa de visites gratuïtes a l’Hemisfèric i al Museu de les Ciències que s’ha establert per a escolars de centres ubicats als anomenats barris d’acció preferent, nens i nenes de famílies amb recursos econòmics molt escassos que pels seus propis mitjans mai tindrien accés als continguts del complex científic i d’oci de la Generalitat.

Així, es podran visitar les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb docents gràcies a acords que en cada cas es desenvoluparan entre Cacsa i els ajuntaments interessats, ja que el programa està obert a tots els municipis de la Comunitat Valenciana que tinguen en els termes barris d’acció proferent o similars i desitgin acollir-se a la iniciativa social de Cacsa.

A la reunió, Torres ha informat l’alcalde d’un altre programa d’índole social que pretén obrir els continguts del Museu i l’Hemisfèric a la tercera edat, un col·lectiu sovint allunyat de les qüestions relacionades amb la innovació, la tecnologia i la ciència, que són els factors que inspiren lactivitat del complex.

Per portar a aquest grup d’edat l’oferta més avançada, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha aprovat recentment una tarifa reduïda adreçada a ajuntaments que desenvolupin polítiques d’envelliment actiu amb grups organitzats al voltant de centres municipals de gent gran o similar.

Carlos González ha manifestat el seu interès pels dos programes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències i ha informat al director general de Cacsa que el seu equip es posarà a treballar immediatament per acollir-se a tots dos projectes.

Antonio Torres, per part seva, ha expressat la seva confiança en desenvolupar aquestes i altres vies de col·laboració amb l’Ajuntament de la tercera ciutat de la Comunitat Valenciana per població i d’altres municipis, especialment de les províncies d’Alacant i Castelló.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: