La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el programa de visites per a la Tercera Edat

La Ciutat de les Arts i les Ciències ja té llest el seu programa ‘La Ciutat dels Majors’, una proposta de visites de grups de persones de la Tercera Edat vinculades a centres municipals de gent gran i al desenvolupament d’activitats d’envelliment actiu de la mà de els ajuntaments de la Comunitat Valenciana que es vulguin sumar a aquesta iniciativa.
Les visites al cinema Hemisfèric o al Museu de les Ciències es podran veure completades amb un recorregut guiat pel Palau de la Generalitat i tot això gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

La Ciutat dels Arts i les Ciències té un marcat compromís social. Des d’aquest compromís, i tenint en compte la seva missió i dos dels seus objectius principals, ‘contribuir a l’enriquiment intel·lectual de la societat’ i ‘Impulsar un sistema de gestió de persones igualitari’, neix la present actuació que té com a objectiu facilitar l’accés a la cultura i la ciència de la gent gran que participin en centres o activitats relacionades amb l’envelliment actiu, a través dels continguts expositius i projeccions de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Habitualment, les persones grans se senten allunyades, si no excloses, de les àrees de recerca, tecnologia o ciència, raons de ser del complex cultural i de lleure de la Generalitat. Per acostar aquests aspectes tan comuns avui a la societat als grups de persones de més edat que busquen activitats d’envelliment actiu canalitzades a través dels seus respectius ajuntaments, la Ciutat de les Arts i les Ciències va aprovar el setembre passat una tarifa especial per al cinema Hemisfèric i per al Museu de les Ciències per oferir a les més de 500 corporacions locals de la Comunitat Valenciana la possibilitat de desenvolupar visites dirigides a aquest sector de la població.

Molts ajuntaments valencians ja s’han interessat per ‘La Ciutat dels Majors’, programa dirigit a la Tercera Edat, que ofereix entrades a l’Hemisfèric o al Museu per 4,7 euros i que es completa amb una visita guiada i gratuïta al Palau de la Generalitat , amb motiu del 600è aniversari de la construcció de l’edifici. Per sumar-se al programa cal entrar en contacte amb la Ciutat de les Arts i les Ciències per mitjà del correu electrònic relacionesinstitucionales@cac.es o al telèfon 961975544

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: