La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Jardí del Túria milloraran les zones de confluència

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, s’ha reunit al despatx amb el vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, per abordar assumptes d’interès comú.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Jardí del Túria són els espais més singulars i coneguts de la capital i en el transcurs de l’entrevista s’han abordat qüestions relatives a la millora de les zones de trobada entre tots dos, incloent-hi itineraris de vianants i ciclistes, vegetació, ús d’energia geotèrmica per a consum del Museu de les Ciències, possible instal·lació de lavabos autonetejables que prestin servei als dos àmbits, anàlisi i reposició d’arbustos i arbres i d’altres assumptes.

El vicealcalde ha proposat al director general de Cacsa que l’empresa pública de la Generalitat formalitzi el seu suport a la candidatura de València com a Ciutat Verda Europea per al 2024, un títol per al qual la capital ha aconseguit el grau de finalista i que disputarà a l’octubre amb la italiana Cagliari.

Torres ha confirmat que donarà suport exprés a aquesta candidatura i els dos responsables s’han compromès a treballar junts en totes les accions que siguin convenients per aconseguir la designació i desenvolupar el programa d’activitats si, com és desitjable, arriba el cas.

A la reunió, que ha estat seguida per una visita de la zona de confluència dels dos espais urbans, han participat també per part de la Ciutat de les Arts i les Ciències el seu director adjunt, Julio Monreal, i la directora Tècnica i de Manteniment , Ascensió Gil. El vicealcalde ha estat acompanyat de Josep Tamarit, gerent de l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins, que gestiona directament el Jardí del Túria.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: