La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present a la segona edició de ‘Aeroport Castelló Business Forum’

La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present el proper dijous 24 de novembre a la segona edició de l’Aeroport Castelló Business Forum de l’Aeroport de Castelló i que inclou, a més de ponències i networking, una zona expositiva on es mostraran continguts destacats del Museu de les Ciències dedicats a l’espai, com una maqueta del vehicle rover ‘Curiosity’ de l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni”.

La jornada, que pretén exercir un paper aglutinador de la indústria aeronàutica i aeroespacial de la Comunitat Valenciana a fi d’estimular-ne el desenvolupament, a més de posicionar l’Aeroport de Castelló com una infraestructura estratègica, reunirà prop de 40 ponents, entre ells l’astronauta Pedro Duque, representants d’empreses, universitats, instituts tecnològics, centres de recerca, startups i entitats públiques amb l’assistència de més de 200 persones.

L’esdeveniment comptarà amb un espai expositor on estarà present la Ciutat de les Arts i les Ciències, que exhibirà al públic assistent material de les exposicions del Museu dedicades a l’exploració espacial, entre les quals destaca ‘Gravedad Cero’, a través de recursos audiovisuals i la cessió de peces de ‘Marte. La conquesta d’un somni’ com és una maqueta del rover ‘Curiosity’ de l’escenografia de la superfície de Mart i un dels suports gràfics de la zona dedicada a l’exploració robòtica de Mart on s’explica el llançament de la Mars 2020 Mission Perseverance Rover.

La Ciutat de les Arts i les Ciències també ha expressat recentment el suport formal a la candidatura de la Comunitat Valenciana, i més concretament a la ciutat d’Elx, perquè es converteixi en seu de l’Agència Aeroespacial Espanyola

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: