La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats del 14 al 25 d’abril

Descobrir el secret del Museu de les Ciències amb el musical del Teatre de la Ciència, experimentar al nou taller ‘SOS Planeta de la Ciència a Escena’, recórrer el passeig que envolta la cúpula de l’Hemisfèric amb les vistes úniques i contemplar la nova exposició d’art amb obres d’Igor Mitoraj són algunes de les propostes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a aquesta Setmana Santa.

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i sessions del 14 al 25 d’abril al Museu de les Ciències ia l’Hemisfèric, on s’ha obert al públic l’anell perimetral exterior. Per part seva, l’Oceanogràfic també amplia aquests dies la seva hora d’obertura fins a les 20.00 hores amb un horari especial fins a les 22.00 hores divendres, 15 i dissabte, 16.

Entre les novetats, destaca l’exposició de lliure accés d’Igor Mitoraj, una sèrie de quinze escultures de grans dimensions realitzades amb bronze que se situen a diferents espais dels exteriors del complex. La mostra aplega algunes de les obres de l’artista polonès inspirades en el concepte de bellesa trencada. Es tracta de peces, similars a les obres de l’antiga cultura romana i grega, fragmentades i amb un cert toc postmodern, d’entre dos a cinc metres.

L’Hemisfèric, el primer dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les portes al públic, celebra el dissabte 16 d’abril el 24è aniversari en plena temporada alta i amb horari reforçat per Setmana Santa. S’han programat sessions des de les 11:00 a les 21:00 hores, amb grans pel·lícules documentals que ens descobreixen com era la Terra amb dinosaures, un viatge des de l’inici de l’Univers fins a Mart o de l’Amazones als oceans. Per al públic infantil, animació en 3D amb ‘El arrecife encantado’ i el planetari ‘Astromenuts’ per a futurs astronautes (diumenges a les 12.00 hores).

Descobriu 200 milions d’anys en un dia

L´Oceanogràfic de València ha preparat per a aquests dies de Setmana Santa una oferta especial perquè el públic visitant pugui descobrir 200 milions d´anys en un dia a través de la vida de les tortugues.

La campanya de Tortugues 2022 mostra de manera transversal a les instal·lacions de l’aquari prop de 250 exemplars de tortugues marines, terrestres i d’aigua dolça, moltes vulnerables o en perill de desaparèixer.

A més, es podrà completar la visita amb les pel·lícules del Cinema 4D per a tots els públics, les presentacions de dofins o les experiències de ‘Backstage Tour’, ‘El Mar a les teves mans’ o la ‘Visita guiada’ on conèixer de mà un altre punt de vista del major aquari d’Europa.

Sessions diàries de ‘La Ciència a Escena’

Els nous experiments del taller ‘SOS Planeta’ s’uneixen a les sessions especials de ‘La Ciència a Escena’ que se celebra cada dia: ‘Química en acció’ i ‘La ciencia invisible’ reuneixen les millors experiències de ‘Magia Química’, ‘Freu, fred’, ‘aLUZina!’, ‘Horror al buit’ i ‘Al rojo vivo’. A més, els més petits, de 4 a 8 anys, es converteixen en científics i experimenten amb la matèria i les seves propietats a ‘Científic per un dia’.

‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’, l’únic musical científic d’Espanya, és una divertida representació musical destinada a públic familiar protagonitzat per dos joves que viuen una nit d’aventures al Museu de les Ciències. Es representa al Teatre de la Ciència del Museu i està inclòs a l’entrada general, fins al 25 d’abril hi ha sessions els divendres i diumenges (16.00 i 17.30 hores), dissabtes i dilluns (11.00 hores / 12 :30 hores).

També hi ha visites guiades diàries a les exposicions ‘Mart. La conquesta d’una somni’ i ‘Play. Música i Ciència’, a més de contacontes a l’exposició ‘Hi havia una vegada…la ciència per als amants dels contes’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: