La campanya “UA dona vida” aconsegueix un miler de donacions de sang i més de 150 donants de medul·la

La Universitat d’Alacant ha demostrat una vegada més el seu compromís i solidaritat a través de la campanya UA dona vida organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) amb la Universitat d’Alacant i l’Obra Social de Cableworld.

Entre dilluns i dimecres 923 persones s’han acostat als diferents punts de donació de sang instal·lats al campus de la Universitat d’Alacant. D’aquests, 736 han pogut donar sang i 156 s’han inscrit al REDMO (Registre Espanyol de Donants de Medul·la Òssia) com a potencials donants de medul·la òssia, la principal novetat en aquesta campanya.

El director del Secretariat d?Universitat Saludable, José Ramón Martínez Riera, ha volgut destacar la xifra de nous donants. “La solidaritat de la comunitat universitària es demostra campanya després de campanya de donació de sang que fem al campus, però de manera especial en la xifra de nous donants, és a dir, de persones que no ho havien fet mai”, que en aquesta ocasió ha estat de 367.

Des de l’any 2003 -sense comptabilitzar aquesta darrera campanya- un total de 27.208 persones han participat a les successives campanyes de donació de sang organitzades a la Universitat d’Alacant. D’aquestes, 9.189 donaven sang per primer cop

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: