La Cambra de Comerç d’Alacant s’incorpora a la Marca Territori ‘Vega Baja del Segura’ de CONVEGA

La Cambra de Comerç d’Alacant s’ha adherit avui a la Marca Territori ‘Vega Baja del Segura, la teva terra i la meva’ que impulsa el Consorci per al Desenvolupament Econòmic del Baix Segura. El diputat de Desenvolupament Econòmic i president de CONVEGA, Sebastián Cañadas, ha formalitzat aquest matí aquesta col·laboració, que permetrà impulsar actuacions dirigides a l’increment de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses de la zona, juntament amb el president de l’entitat, Juan Riera.

“Aquesta unió ve a enfortir, encara més, l’estreta relació que hi ha entre la Cambra de Comerç d’Alacant i CONVEGA, que treballen de forma conjunta des de fa anys en el desenvolupament de programes com el de Qualificació i Ocupació per a Joves o el de Suport al Comerç Minorista, entre d’altres”, ha assenyalat Cañadas.

L’adhesió de l’ens cameral a aquest projecte permetrà, així mateix, el foment de la innovació i la transferència tecnològica al teixit empresarial de la comarca.

En aquest sentit, Juan Riera ha indicat que el Baix Segura “és una prioritat absoluta per a la Cambra, ja que en aquesta zona es concentren moltes petites i mitjanes empreses que necessiten l’assessorament i l’ajuda constant que la nostra institució els pot prestar”. “La marca ‘Vega Baixa del Segura, la teva terra i la meva’ és un excel·lent projecte per dinamitzar l’economia, emparant sota un paraigua comú multitud de programes de foment i desenvolupament de l’empresa”, ha afegit.

Amb la signatura d’aquest document, les dues entitats assumeixen la missió de la ‘Marca Territori’, “que no és altra que enfortir la identitat col·lectiva implicant el teixit empresarial, la ciutadania i entitats públiques i privades”, segons Cañadas, amb la finalitat de posicionar el Baix Segura com a zona estratègica de gran valor, promovent el desenvolupament econòmic sostenible i el benestar a la comarca, en particular i de la província, en general.

La Marca Territori ‘Vega Baja del Segura’ s’expandeix

La Marca Territori ‘Vega Baixa del Segura, la teva terra i la meva’ està integrada actualment pels 27 ajuntaments de la comarca, així com per diferents agents socioeconòmics comarcals i provincials, com l’Associació de la Carxofa Vega Baja, l’Associació de Empreses d’Hostaleria de Torrevella i comarca, l’Associació de Productors de Breva d’Albatera, l’Associació d’Hotels i Allotjaments Turístics Alacant Sud, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Oriola, l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de la Província de Alacant (AEPA), l’Associació d’Empresaris de la Vega Baixa (ASEMVEGA), la Mancomunitat de Serveis Socials Baix Segura, la Mancomunitat La Vega i, amb aquesta nova adhesió, també per la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Alacant .

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: