La Bohèmia fixa la tercera exposició del Centenari del CD Castellón

El Club Deportivo Castellón és a menys d’un mes per celebrar els 100 anys d’història quan el calendari assenyali el 20 de juliol. Per això, amb motiu d’involucrar tota la societat de Castelló per celebrar aquesta efemèride, va inaugurar divendres passat la tercera exposició del Centenari del Club.

La Bohèmia ha estat l’escenari elegit per la Fundació Albinegra per prolongar fins al 31 de juliol la tercera exposició que retrà homenatge al centenari del Club Esportiu Castelló. Aquest acte, dins del programa d’esdeveniments i activitats del Centenari, comptarà amb un gran repertori d’obres artístiques que ha recopilat la Comissió Delegada del Centenari gràcies als autors Jorge Ortiz, ‘Taló’, M. Carmen Aldás, ‘Nonna’ Maribel, María Griño, Melcior Zapata, Vicente Román, Luis Bolumar i Agustina Ortega, pintors reconeguts a la província de Castelló per recordar els 100 anys del CD Castelló.

L´acte es va presentar de la mà de Javier Más, responsable de l´Àrea Cultural de la Comissió Delegada del Centenari, i de Paco Cabañero, responsable de l´Àrea Social de la Fundació Albinegra i també membre de la Comissió. No va fallar la citació José María Arquimbau, mestre de periodistes i president de la Comissió Delegada, així com els autors de l’Himne Commemoratiu del Centenari del CD Castellón: el músic Ximo Fabregat i el poeta Vicent Jaume Almela.

L’exposició estarà a disposició de tota la Família Albinegra a La Bohèmia (C/ Ciscar, 14, 12003 Castelló de la Plana) fins al 31 de juliol, i la Fundació Albinegra anima tota la societat de Castelló a gaudir d’una nova exposició que respirarà albinegrisme aquest any tan especial, en gran part gràcies a cadascuna de les persones que han donat les obres ia La Bohèmia per cedir les seves instal·lacions amb l’única finalitat d’engrandir la història del CD Castellón.

FOTOS: https://www.fundacioalbinegra.com/3-exposicion-centenario/

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: