La Banda de Borriana torna la musica als carrers de la ciutat

La Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca sortirà al carrer aquest diumenge, 13 de setembre, per reprendre després de sis mesos l’activitat musical per la ciutat. La plaça Major és el lloc escollit, pel seu simbolisme, i també per complir amb totes les mesures de seguretat pertinents, tant per als músics, com per al públic assistent.

La directora de l’agrupació musical, Norma Comes, ha assegurat que “es tracta d’un concert de banda a l’ús al carrer, una vetllada a la ‘fresca’, on es podrà escoltar un repertori amè i variat basat en pasdobles moderns, musicals i música de cinema “.

L’agrupació musical va reiniciar els assajos al seu local fa unes setmanes, i l’objectiu de la banda és poder celebrar el primer concert després de la quarantena, en què els veïns i veïnes de Borriana puguin gaudir de la música en directe i amb totes les mesures de seguretat.

El concert se celebrarà aquest diumenge, 13 de setembre, a les 20 hores a la plaça Major. Durant el concert es podrà escoltar diversos pasdobles moderns, un arranjament sobre l’arxiconegut musical del Fantasma de l’Òpera de Lloyd Weber, un altre acord sobre la banda sonora de Cinema Paradiso d’Ennio Morricone, i una peça colorista, coneguda i plena de matisos, com és Saga Càndida.

“Un concert amb música molt amable perquè la gent de Borriana pugui tornar a escoltar música en els carrers de la ciutat, i aquesta en concret a la plaça Major”, ha explicat la seva directora, Norma Comes.

El recital comptarà amb totes les mesures sanitàries, i la distància necessària entre músics, i entre el públic per gaudir d’un concert de música amb total seguretat, perquè com ha manifestat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “la cultura de seguir en la societat, com un pilar fonamental “.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: