La 1a Marxa Cicloesportiva YoucanBurriana Challenge Bike 2022 compta ja amb 300 inscrits

La primera Marxa Cicloesportiva “Vent i Ales” Youcan Burriana Challenge Bike que tindrà lloc a Borriana el dissabte 1 d’octubre compta ja amb 300 persones inscrites, encara que tant l’Ajuntament de Burriana com els impulsors i organitzadors esperen assolir les 500 persones participants.

El regidor d’Esports, Vicente Aparisi, el tècnic de l’SME, José Socarrades, i la Policia Local de Borriana s’han reunit amb els impulsors de la iniciativa “Vent i Ales”, entre ells Ramón Peris, per perfilar i ultimar els detalls tècnics del esdeveniment esportiu que compta amb un vessant solidari per a la recaptació de fons a favor de l’ONG Youcanyolé de Castelló que realitza projectes de desenvolupament i cooperació a països com Kenya i Ghana.

A la reunió, Aparisi s’ha mostrat convençut de l’èxit del projecte, que aconseguirà assolir les expectatives i les 500 inscripcions. Alhora ha animat la ciutadania a participar d’aquest bonic projecte esportiu i solidari que amb tanta il·lusió s’està organitzant.

Es tracta, ha manifestat, “una festa del ciclisme, un dia per compartir i gaudir, per aprofitar, acompanyar i, a més, col·laborar en el vessant solidari de l’esdeveniment esportiu”.

Cal recordar que l’acte, a més de marxa cicloesportiva, oferirà durant i després una sèrie d’activitats lúdicoesportives i actuacions musicals per a tots els participants i per a les persones que vulguin acompanyar-los.

La primera marxa cicloesportiva de Burriana inclou 4 avituallaments durant la ruta, regal amb la inscripció d’un mallot oficial exclusiu i assistència mecànica durant la marxa. Part de la recaptació de les inscripcions de la prova –oberta des d’avui– es destinarà a l’ONG Youcanyolé perquè pugui continuar fent créixer els seus projectes a l’Àfrica.

A la Marxa es poden triar dos recorreguts, un anomenat Kibera, de llarga distància, amb 210km i uns 3.700m de desnivell positiu, la tarifa d’inscripció del qual és de 75 euros fins al 15 d’agost i de 95 euros fins al 20 de setembre; i un altre recorregut que sota el nom de Soweto és de mitja distància o mig fons, amb 100km i uns 1.250m de desnivell positiu, amb una tarifa dinscripció de 50 euros fins al 15 dagost i de 70 euros fins al 20 de setembre.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: