Justícia adequa l’antiga cafeteria de la Ciutat de la Justícia de València per a espais administratius

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública duu a terme les obres de remodelació de l’antiga cafeteria de la Ciutat de la Justícia de València perquè allotgi espais administratius i les dependències de l’Oficina Electoral local i provincial de València.

L’actuació, amb una inversió d’1,1 milions d’euros, preveu situar a la planta baixa les Juntes Electorals, Provincial i Local, amb els seus serveis i instal·lacions independitzades de la planta superior i amb capacitat per a 81 persones i 425,90 metres quadrats . En aquest espai s’habilitaran dues sales de juntes, dues més d’espera, zones per a l’arxiu, cinc despatxos i zones de treball per a trenta persones.

A més, s’actuarà a l’entreplanta que hi ha sobre l’antiga cafeteria, de 522,59 metres quadrats. Allà s’ubicaran dues aules de formació, una biblioteca, zones de descans, una sala de lactància, una sala de reprografia i nous lavabos per al personal del complex judicial més gran de la Comunitat Valenciana.

La necessitat d’aquestes adequacions a l’edifici de la Ciutat de la Justícia de València ve determinada per la progressiva adaptació de les seus judicials a la realitat social, així com les noves necessitats generades, entre d’altres, a causa de la situació sanitària derivada de la COVID-19, i els cada cop més nombrosos serveis que s’han de prestar. Per això, es requereix la reorganització d’alguns dels serveis complementaris que es presten actualment per generar nous espais que acullin serveis ubicats actualment en altres zones de l’edifici i que, després de liberalitzar-los, puguin acollir futurs jutjats.

El departament que dirigeix ​​Gabriela Bravo té previst que el nou espai estigui operatiu el gener del 2023.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: