El Teatre del Raval de Castelló sumarà el nom de “Rafa Lloret”

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, que encapçala la regidora Verònica Ruiz, retrà homenatge a l’actor Rafa Lloret Teruel afegint el seu nom al Teatre del Raval. La Regidoria atén així la voluntat de la família Lloret Porcar, que va proposar anomenar l’espai del carrer Conde Pestagua Teatre del Raval “Rafa Lloret”, presentant més de 2.000 signatures amb tal petició.

Després de la sol·licitud realitzada per l’Ajuntament de Castelló per reconéixer la figura i treball del professor, que va faltar l’agost de 2019, la Conselleria d’Hisenda, que és la propietària de l’edifici, ha comunicat que “no existeix inconvenient en el nom suggerit per l’Ajuntament”, sumant també el vist-i-plau de la Conselleria de Cultura.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha destacat que “després de varies reunions mantingudes amb Virginia Porcar, vídua de Rafael Lloret, varem traslladar a la Conselleria la voluntat de la família de proposar afegir el nom de “Rafa Lloret” al Teatre del Raval, i ara podem atendre aquesta petició que considere, humilment, un bon homenatge per a qui tant va lluitar en l’amateurisme escènic”.

Amant de la cultura i les tradicions de Castelló, Rafael Lloret va destacar per la seua dedicació, passió i aportacions al món del teatre amateur de Castelló.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: