Juanma Cerdá posa en valor la gent gran i suma la seva experiència per construir “un Benicarló que tingui cura dels qui ens han cuidat”

“És una sort poder escoltar tants veïns que amb la seva experiència de vida han de sumar tant a aquest projecte”. Així ho ha considerat el candidat a l’alcaldia pel PP a Benicarló, Juanma Cerdà, que va reunir ahir desenes de gent gran de la ciutat en un acte organitzat “per sumar els nostres veïns a la il·lusió pel canvi” i que ha compartit també amb els professionals del mercat municipal.

“És un privilegi poder escoltar i sumar consells i propostes a aquest projecte que tinc l´honor de liderar”. “Vull aprendre de tots i treballar per construir un Benicarló que sigui capaç de tornar tot l’afecte i les cures que els nostres grans ens han donat a nosaltres”.

Per a Juanma Cerdá, “és fonamental gestionar amb proximitat, desenvolupar polítiques que tinguin ànima i que siguin humanes”. “Perquè la política no és altra cosa que treballar per resoldre problemes, per atendre demandes i per projectar mesures que generin benestar i qualitat de vida. En definitiva, ser feliços”.

I en aquest objectiu “necessito tothom”, ha manifestat Cerdà. “Perquè tots tenim idees, tenim propostes i plantejaments que ens poden ajudar a construir la ciutat que desitgem. Recuperar allò que hem perdut, atendre l’emergència social i els problemes domèstics de tantes famílies que se senten abandonades, i caminar cap a un futur que doni oportunitats als nostres fills, amb el repte de deixar-los el millor Benicarló possible”.

Per al candidat del PP a l’alcaldia, “totes aquestes metes les assolirem amb un govern que desitjo que sigui obert i participatiu, capaç de dialogar per arribar a acords i compromès amb el futur de tants benicarlands que avui creuen que ha arribat el moment del canvi. Nosaltres estem preparats per respondre als seus objectius i decidits a escoltar per avançar. Entre tots assolirem l’èxit que aquesta ciutat mereix”, ha conclòs el candidat del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: