Castelló millorarà tres carrers al costat de l’avinguda Lledó per a integrar-les en el nou espai per als vianants

L’Ajuntament de Castelló remodelarà tres carrers adjacents a l’avinguda Lledó per a integrar-les en aquest nou espai per als vianants i ciclista, millorant l’espai públic urbà d’aquestes vies i dotant-les de zones verdes, zones de jocs infantils i parcs biosaludables. El projecte suposa la remodelació dels carrers Doctor Roux, Sant Isidre Labrador (tram entre l’avinguda Lledó i la trobada amb el carrer Perot de Granyana) i Sanz de Bremond (tram entre l’avinguda i Perot de Granyana). L’actuació compta amb una inversió de 230.702 euros més IVA (48.447,43 euros).

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat al costat del regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, l’acabada de remodelar avinguda Lledó i ha destacat que aquesta nova actuació “integrarà tres carrers adjacents amb aquesta nova via per als vianants, transformant-les també en nous espais més verds, més saludables, més amables i que retornen el protagonisme a les persones”. “Aquests tres carrers seran espais més atractius i còmodes per a vianants i incorporaran espais per a compartir com són les zones de jocs infantils i biosaludables”, ha indicat.

Per part seua, Ribes ha explicat que la remodelació de l’avinguda Lledó per a la seua transformació en una zona per als vianants i ciclista comporta la necessitat d’escometre accions per a integrar aquests carrers en la nova trama urbana. “Amb aquest projecte, aquestes tres vies es transformaran en carrers de plataforma única, sent accessibles per als vianants en tots els seus punts i integrant-les funcional i estèticament a la nova avinguda Lledó”, ha indicat Ribes.

Les obres de remodelació transformaran aquests tres carrers permetent el pas dels vehicles que isquen de l’aparcament subterrani del carrer Doctor Roux o dels quals accedisquen o isquen dels guals dels tres carrers. A més, també podran circular els usuaris del gual situat a l’altura del número 8 de l’avinguda Lledó.

El projecte de remodelació d’aquests carrers contempla a més la renovació de la xarxa de proveïment, així com la implantació de la infraestructura de reg per a les noves zones verdes. Així mateix, es dissenyaran zones d’esplai i esbarjo amb la disposició de jocs infantils i elements d’exercici biosaludable per a adults, així com mobiliari urbà i fonts.

El termini d’execució serà de quatre mesos una vegada adjudicat el projecte.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: