José Martí recolza la reivindicació de la societat civil de Castelló que s’intensifique el ritme de les obres del Corredor Mediterrani

El president de la Diputació, José Martí, espera que «el Govern d’Espanya accelere el procés de construcció del Corredor Mediterrani, una vegada iniciada la recuperació econòmica gràcies a l’èxit del programa de vacunació». En la seua opinió, «la bona evolució de la pandèmia ha de jugar a favor d’un projecte que ha avançat amb massa lentitud durant l’última dècada, i que ja no es pot demorar més». «Ha arribat el moment», assegura, de «donar l’espenta definitiva, perquè fer-ho o no condicionarà de manera significativa en els pròxims anys la realitat econòmica de tota la franja mediterrània».

Martí comprén i recolza la preocupació del President Puig, els empresaris i el conjunt de la societat civil per la lenta evolució del procés constructiu d’aquest projecte que «és vital per a la província de Castelló» perquè «la nostra capacitat de resistència i resiliència enfront de futures crisis serà molt major una vegada que el Corredor estiga finalitzat».

Per al president de la institució provincial «el que ara toca és posar-se a la feina i no perdre ni un sol minut perquè estan estan en joc moltes oportunitats de prosperitat i creació de llocs de treball». Per això, anima al Govern a reactivar «aquest projecte estratègic de país».

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: