José Martí destaca l’aposta ferma per assentar l’aeroport com a infraestructura clau per al turisme de la província de Castelló i el desenvolupament industrial de la comarca

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat la “aposta ferma” de la Generalitat per assentar l’aeroport com a infraestructura clau per al turisme de la província i el desenvolupament industrial dels municipis de l’entorn d’unes instal·lacions que han apostat per un model de gestió realista i eficaç”.

Martí, en la clausura del ‘Aeroport Castelló Business Fòrum’ , ha subratllat la clara aposta del president de la Generalitat, Ximo Puig, per dissenyar un hub industrial industrial i empresarial vinculat als sectors aeronàutic i logístic, “que serà sens dubte un impuls més a la nostra economia i la creació de llocs de treball”.

Per al president de la Diputació, “estem veient que l’aeroport pot ser generador de talent, com ja ho està fent a través de la formació professional-, i un punt logístic, industrial i empresarial de primer ordre. I tot, per descomptat, sense oblidar ser una porta d’entrada per al turisme”.

En aquest context, la Diputació de Castelló “vol ser un actor col·laborador”, la qual cosa es tradueix en accions de promoció turística en destinacions amb els quals treballa l’aeroport, com Sevilla i Bilbao, o en fires internacionals de Turisme com les de Madrid o Londres”.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: