Jorge Monferrer reivindica les Falles com a “emblema de la Borriana magnífica que som i hem de recuperar”

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, Jorge Monferrer, ha reivindicat avui les festes falleres com “l’emblema d’una Borriana magnífica que som i hem de recuperar”. Així ho ha defensat l’alcaldable a la visita que la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha realitzat a la ciutat amb el desig de compartir amb el candidat les Falles.

“Tota la passió que Jorge Monferrer encarna, l’afany amb què lidera aquest projecte i el compromís per tornar a aixecar Burriana conformen l’aposta decidida del Partit Popular per a una ciutat que mereix sortir de les ombres”. Per Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS, “aquestes festes són el símbol de la bellesa, transmeten a cada monument el treball decidit per la superació i l’avantguarda, i demostren al carrer el múscul d’una ciutat que es reivindica amb orgull”. “Burriana es tornarà a aixecar per posar en valor el talent que la caracteritza i reivindicar, sense complexos, el lideratge. I ho farà de la mà de Jorge Monferrer”, ha manifestat Marta Barrachina.

I aquest és precisament l’objectiu. “La meva ciutat és massa gran per escriure-la en minúscules, i aquest potencial cal incentivar-ho”. És per això, ha assenyalat Jorge Monferrer, “que aquest projecte que és el de tota Borriana neix amb el desig i la necessitat que la meva ciutat trepitgi l’accelerador per començar a guanyar i deixar de perdre”. “Amb el lliurament i la dedicació que mereix la millor ciutat on viure”.

Jorge Monferrer ha compartit amb Marta Barrachina la bellesa i singularitat dels monuments fallers de Borriana per acabar la jornada a la Societat Centre Espanya. Amb un recorregut pels carrers de la ciutat on han intercanviat idees i iniciatives amb els veïns de la ciutat, “Burriana és una festa i tot el que té de bo ho posarem en valor a partir del proper 28 de maig amb Jorge Monferrer com alcalde”, ha conclòs la presidenta provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: