Jorge Monferrer projecta la renovació dels accessos a Borriana per adaptar l’urbanisme a una ciutat “que vol atraure, exhibir i liderar”

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, Jorge Monferrer, ha anunciat la remodelació dels accessos a la ciutat amb l’objectiu d’adaptar l’urbanisme existent a una ciutat “que vol atraure, exhibir i liderar”.
Així ho ha manifestat l´alcaldable en el marc d´un programa de govern “que vol estar a l´alçada de les necessitats d´un municipi que és molt més i que mereix molt més”. En el marc d’aquesta política de desenvolupament, cal implementar accions que millorin les condicions d’una xarxa de distribució de trànsits que estigui dimensionada a la nostra realitat i als nostres objectius.
I el repte, tal com ha desgranat el candidat del PP a l’alcaldia de Borriana “és ambiciós, però també realista i necessari”. A Borriana “tenim unes comunicacions que mereixen millorar per atraure, que han de ser dignes, dimensionades i adaptades a les necessitats de veïns i visitants”. Perquè “si som la millor ciutat on viure, perquè tenim els millors recursos, el millor posicionament i el major índex de qualitat de vida, tal com pretenem assolir amb el nostre programa de govern, no podem donar l’esquena al primer impacte que rep el visitant”.
Per a Jorge Monferrer, “la política ha de ser capaç d’atendre els petits problemes, els que prenen la son als nostres veïns, sense ignorar els grans projectes, que són els que de manera conscient promouen un model de ciutat. I nosaltres volem treballar per tots dos. Amb humilitat i entrega des de la vocació ciutadana que lliure als veïns dels maldecaps que problemes senzills generen, i amb lideratge i orgull pels grans plans que atreguin capitals, ens converteixin en referents turístics i consolidin Burriana com a recés de benestar i model de qualitat de vida perquè tenim els recursos i la capacitat per aconseguir-ho”, ha declarat Monferrer.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: