Jorge Monferrer planteja un pla integral per lliurar Burriana de les inundacions

El candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Borriana, Jorge Monferrer, ha proposat un pla integral per dotar de manera urgent la ciutat de “les infraestructures necessàries per evitar patir novament inundacions com a conseqüència de les inclemències meteorològiques”.

L’alcaldable considera que “per projectar una ciutat de futur, el primer que hem de fer és establir unes bases sòlides i eficients sobre les quals aixecar oportunitats”. I per això, després dels danys causats per la DANA registrada divendres i dissabte passat, “crec que és necessari i urgent començar a treballar ja en allò que s’ha abandonat durant els últims anys”.

L’adequació d’una infraestructura soterrada dimensionada a les necessitats d’una ciutat que supera els 36.000 habitants, establir les prioritats per resoldre aquells sectors més castigats per les zones inundables, programar les necessitats en matèria d’infraestructures i pressupostar els projectes “són només algunes de les accions que haurien d’emprendre’s des de ja mateix”.

Per això, ha explicat Monferrer, “presentarem a través del nostre portaveu a l’Ajuntament de Burriana, Juan Fuster, una proposta per incloure en els pressupostos municipals de 2023 una primera inversió per a aquest pla integral d’infraestructures el repte del qual és desenvolupar-lo en un termini de quatre anys.

Un període de temps que es podrà prolongar si s’estima oportú “fins que la nostra ciutat estigui dotada de les instal·lacions necessàries que garanteixin que el dia a dia de Borriana no està subjecte a l’albur de les inclemències meteorològiques”. Perquè el repte “és que aquesta gran ciutat estigui preparada per enfrontar sense por qualsevol temporal o DANA que plana sobre el nostre municipi”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: