Joaquin Sánchez Amorós deixa la presidencia del Bisontes Castellón Futbol Sala i el nou president es Ismael Sebastià Pascual

Joaquín Sánchez Amorós, president del Bisontes Castellón FS, ha comunicat aquest matí a la junta directiva la decisió de deixar el càrrec de president del club de la Capital de la Plana després de set temporades al capdavant de l’entitat.

Joaquín, que s’ha mostrat molt emocionat davant de la seva junta, ha explicat que la decisió és únicament per motius personals i que és un final d’un cicle. Un cicle que l’ha satisfet de satisfaccions, després de consolidar els equips sèniors masculins i femenins a la Segona Divisió del Futbol Sala Español. Joaquín ha finalitzat aquest apartat expressant la seva disposició al club ia la Junta Directiva, tant personalment com professionalment. El ja expresident del Bisontes ha volgut agrair a la Junta Directiva del Bisontes Castelló FS tot el seu suport i al personal del club la seva feina i dedicació. També a la LNFS, RFEF, institucions públiques ia totes les persones que m’han acompanyat i recolzat aquest projecte.

Ismael Sebastiá Pascual, que ha estat estret col·laborador de Joaquín Sánchez al club i participi directe de la bona gestió del Bisontes durant aquests set anys, assumirà el càrrec de president, juntament amb la seva junta directiva per tal de continuar la bona feina feta durant els darrers anys.

Des del Bisontes Castelló desitgem a Joaquín la major de les sorts tant a nivell professional com personal agraint-li el seu compromís i professionalitat cap a aquest club que sempre serà casa seva

Informacio i Foto: Bisontes Castellón Futbol Sala.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: