JJ Zaplana: “Puig no posa en marxa cap infraestructura sanitària i manté els professionals en penoses condicions laborals”

El portaveu de Sanitat del Grup Popular a les Corts, José Juan Zaplana, ha denunciat avui que “Puig no ha estat capaç en aquests vuit anys de posar en marxa noves infraestructures sanitàries i en alguns casos manté els mateixos professionals en condicions laborals lamentables” .

El diputat del GPP ha visitat, juntament amb la candidata del PP a l’alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, les instal·lacions provisionals a barracons del consultori del Vedat, “que ha estat compromès pel Consell i que no ha fet res en tots aquests anys”.

José Juan Zaplana ha afirmat que “vivim amb preocupació el que està passant a l’Atenció Primària, totalment col·lapsada, i veiem la manca de gestió per part d’un Consell on la sanitat pública no està entre les seves prioritats. Acomiadaments de professionals i manca d’execució de noves infraestructures sanitàries a tot el territori de la Comunitat Valenciana són una constant”.

Així, ha assegurat que hi ha llocs de la Comunitat Valenciana “amb esperes de fins a 20 dies per aconseguir una cita amb el metge d´atenció primària, 60 hores d´espera a urgències per tenir una habitació en planta, falta d´especialista en alguns hospitals i ambulàncies sense metges. Aquestes són les dades que marquen la sanitat pública de Puig”.

El portaveu de Sanitat ha afirmat que “no hauríem de tenir instal·lacions sanitàries en construccions prefabricades com passa a Torrent, ja que tant els nostres professionals sanitaris com els pacients no poden estar en aquestes condicions de precarietat. Necessitem ja un President, com Carlos Mazón, que tingui la sanitat entre les seves prioritats”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: