Javier Moliner (President de la Diputació de Castelló) ha reunit a tot el seu equip de govern a Les Useres

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reunit a tot el seu equip de govern en una jornada de convivència per traçar les principals claus del curs polític 2018 i definir les línies estratègiques dels pròxims pressupostos de la Corporació Provincial. Tal com ja ha fet el president en ocasions anteriors amb temes puntuals del seu Govern Provincial, s’ha desplaçat amb els diputats a un entorn distès de la província, amb l’objectiu de generar un ambient propici per a la generació de noves idees i sinergies entre les diferents àrees de treball.

En aquest sentit, el president ha explicat que “no és la primera vegada que ens vam reunir per treballar en els pressupostos, però la feina diària impedeix en ocasions que ens puguem reunir durant hores i puguin sorgir noves idees que es converteixin en solucions eficaces a qüestions que reclamen els nostres municipis. És per això que veig en aquesta jornada intensiva una oportunitat per debatre millor les nostres idees, traçar de forma més encertada les claus que després dirigiran els comptes provincials de 2018 amb l’objectiu de ser més útils i propera “.

D’acord a l’actuació estratègica de posar en valor el patrimoni cultural i gastronòmic de la província a través de Castelló Ruta de Sabor, el president Moliner ha escollit per a aquesta ocasió reunir als diputats en un celler de les Useres, on han pogut conèixer de primera mà el procés de la verema que donarà els millors vins d’aquesta collita.

Cal tenir en compte que aquesta reunió forma part dels primers esbossos del que seran les prioritats pressupostàries de la Diputació i a les que posteriorment s’assignaran consignacions pressupostàries.

Sempre buscant el major consens polític

La recerca i el treball per aconseguir el major consens polític en les actuacions estratègiques que realitza la Diputació Provincial és una constant en la trajectòria de Javier Moliner com a president de la Diputació.

D’aquesta manera, i tal com ve realitzant tots els exercicis, el president i tot l’equip de govern dialogaran amb tots els grups polítics amb representació a la Corporació Provincial (PSPV, Compromís, Ciutadans i Castelló en Moviment) per tal d’aconseguir el màxim suport als comptes provincials que es traduiran en 2018 en centenars d’accions per millorar la qualitat de vida en els 135 municipis de Castelló.

Aquesta mateixa estrategía de Javier Moliner de propiciar la transparència i la recerca d’acords ha permès que tant el Pla Castelló 135, les inversions en carreteres i els convenis per invertir en els projectes més importants dels pobles de la província han comptat aquest any amb un ampli suport dels grups polítics de la Diputació.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d