Ja et pots apuntar al III campus David Cubillas

La Fundació Albinegra organitza al costat de l’futbolista de el CD Castelló la tercera edició de Campus David Cubillas per a aquest estiu.

El Campus estarà dirigit a jugadors i jugadores nascuts de 2009 a 2016 inclusivament, en horari de matí després de finalitzar la temporada 2020/21. Els més joves tindran una bona alternativa per ocupar els seus dies de vacances fent esport durant els dies 28, 29 i 30 de juny, així com els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol.

Aquesta tercera edició comptarà amb el suport de Salut Dental Monfort -dentista consolidat a la ciutat de Castelló- i Dublin House Castelló -especialitzat en cerveses internacionals i les millors hamburgueses de Castelló-.

L’esdeveniment es desenvoluparà al Javier Marquina (Grau de Castelló) i cada jornada transcorrerà entre les 9: 00h i 13: 30H. Les jornades estaran destinades a treballar i desenvolupar els principis bàsics de el futbol, ​​així com la tecnificació individual i col·lectiva. La metodologia de Campus la desenvoluparan el mateix David Cubillas i la Direcció Esportiva de la Fundació Albinegra, fent-se càrrec de la totalitat de sessions i activitats de Campus.

Al Campus gaudirem d’una setmana de tecnificació i diversió a través de la pràctica esportiva, dotant els participants de valors com la integració, responsabilitat i companyerisme.

A més, els nens i nenes de la III Campus David Cubillas gaudiran d’assegurança i assistència mèdica, hidratació adequada i d’un esmorzar saludable per tal de conscienciar els joves sobre els bons hàbits alimentaris. Per si fos poc, tindran l’oportunitat de conèixer en primera persona a el capità de el CD Castellón, David Cubillas, i rebre l’equipació esportiva de la III Campus David Cubillas, a més d’altres sorpreses.
David Cubillas us espera!

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: