Ja està en marxa la desena edició dels Premis al Comerç Local de Benicarló

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Benicarló ha convocat els Premis al Comerç 2017, amb l’objectiu de promoure la qualitat de l’empresa comercial, i també com a reconeixement a l’activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial o de serveis. Les candidatures es poden presentar fins al 20 de novembre.

Un any més, la Regidoria de Comerç i Turisme vol fer visible la seua aposta pel comerç de Benicarló convocant els Premis al Comerç Local, una iniciativa que ja fa nou anys que es va posar en marxa i que té la voluntat de promoure i potenciar la qualitat de les empreses comercials. Els premis tenen un caràcter honorífic i consisteixen en una distinció i un trofeu atorgats per l’Ajuntament de Benicarló. Segons s’estableix en les bases publicades, podran optar als premis les xicotetes i mitjanes empreses vinculades a l’activitat comercial o de serveis, que compten amb un o més establiments a la ciutat de Benicarló.

Els premis s’engloben en quatre categories diferents: Premi a la Trajectòria Empresarial (com a reconeixement a una empresa amb una antiguitat major de 50 anys, sense haver canviat de titular més enllà de la successió familiar); Premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial (en reconeixement a empreses que destaquen per la seua activa col·laboració i implicació amb la societat local); Premi a la Qualitat Comercial (destinat a reconèixer l’esforç de tots els establiments que hagen dut a terme la implantació d’un sistema de qualitat certificat; i, finalment, Premi a la Renovació i Imatge Comercial (per a reconèixer l’esforç, treball i inversió d’aquells empresaris que han dut a terme millores i reformes dels seus establiments en els últims 3 anys).

Les candidatures per a les diferents categories es poden presentar fins al 20 de novembre.

Recordem que els guanyadors de l’any passat van ser: Zapateria Mayba i Apartaments Els Romers en l’apartat d’Innovació, Renovació i Imatge Comercial; i La Llanera en la categoria de Trajectòria Empresarial.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: