Ja a la venda les entrades per al partit del diumenge 6 de novembre a Castalia CD Castellón vs Intercity

Fins divendres 4, venda de Gols Bajos a només 10 euros i promoció especial a preus reduïts per a la resta de zones de l’estadi

El CD Castelló ja ha posat a la venda a través de la seva web oficial (https://cdcastellon.idsports.es/venta/) -en oficines de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19, exceptuant festius, i el dia del partit a taquilles de 9 a 13 h- les entrades per al proper partit de lliga a Castalia, el del diumenge 6 de novembre a les 12.00 hores davant el CF Intercity.
ENTRADES

Per al públic en general, les entrades tindran els preus següents:

– Tribuna alta i baixa 20€ fins divendres 4 fins a les 23.59 hores de forma online * (25€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats).

– Gols alts i Preferència alta i baixa 10€ fins divendres 4 fins a les 23.59 hores de forma en línia (15€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats).

– Gols Baixos 10€ VENDA NOMÉS FÍSICA FINS DIVENDRES 4 A LES 14H.

Diumenge a taquilles no hi haurà venda als Gols Baixos. Les entrades són NOMINALS, per la qual cosa cada persona interessada haurà de comprar la seva pròpia entrada de manera física a les oficines de Castalia. No es poden comprar entrades a terceres persones. Obligatori presentar DNI per adquirir-la i accedir al partit. No es podrà canviar el nom un cop emesa.

· Tarifa infantil (4 a 13 anys ambdós inclosos) * * 5€ (Tribuna, Gols Alts, Gols Baixos i Preferència).

*Promoció vàlida fins el divendres 4 a les 23.59 h en línia i fins a les 19.00 h de manera presencial.

**Totes les persones menors (de 0 a 13) únicament es podran adquirir/retirar físicament (mai online) entre setmana en horari habitual a oficines, o el dia de partit a taquilles, mostrant obligatòriament DNI/llibre de família del menor per contrastar l’edat, excepte les dels Gols Baixos, per a les quals el termini en tots els casos finalitza divendres 4 a les 14.00 h.

INFORMACIÓ IMPORTANT A CASTÀLIA

Estarà prohibit fumar.

El Servei de Cessió de Seients d’abonats, actiu

Per a aquest partit, els abonats, que no puguin assistir-hi, podran posar-lo a disposició del club per a la seva venda a algun altre aficionat. Aquest servei, disponible a totes les zones de Castalia, concedeix descomptes als abonats del CD Castelló i, alhora, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputin a Castalia. El Servei de Cessió de Seient roman actiu sense interrupció les 24 hores del dia i es pot accedir a través de l’Àrea de l’Abonat. Es podrà alliberar el seient fins el dia anterior del partit a les 23:59 h.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: