Ismael Minguet treballarà per garantir a Xilxes un carril bici i un circuit de vianants il·luminats que connectin poble i platja

El candidat del PP a l’alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, es compromet a treballar per garantir a la localitat un carril bici i un circuit de vianants il·luminats que connectin poble i platja. La iniciativa neix amb el desig “de convertir en realitat un projecte que ens suma a tots” després d’anys de compromisos per part del PSOE “que avui es demostra que eren fum”. “Nosaltres ho farem realitat”, ha manifestat el candidat.

El compromís d’Ismael Minguet s’ha forjat amb un recorregut amb bici del candidat, acompanyat per regidors i militants, que ha posat en valor un projecte “que hem de garantir els nostres vianants i ciclistes, apropant el poble a la platja i la platja al poble “.

El repte, ha manifestat Minguet, “és aconseguir que allò que els nostres veïns ens demanen sigui una realitat. I estem preparats i decidits a fer-ho possible”. És per això, considera el candidat del PP a l’alcaldia, que la proposta de consolidar els dos circuits “i dotar-los amb il·luminació” és “una oportunitat que no hem de deixar passar”.

La distància entre els dos nuclis residencials és reduïda “i si facilitem als veïns un traçat segur i reservat, allunyat del trànsit, crearem fluxos de comunicació que ens sumen i ens reforcen”.

Aquesta proposta “que farem realitat sense falses promeses” forma part del conjunt d’idees que Xilxes està traslladant a un candidat que es declara convençut de la “necessitat d’escoltar”. “Cal sortir dels despatxos, trepitjar el carrer, escoltar els problemes dels nostres veïns i resoldre’ls, i atendre les bones idees que el nostre poble té per avançar i créixer”.

I precisament amb aquesta bateria de propostes “estem decidits a aconseguir per a Xilxes tot allò que Xilxes ens demana”. “Perquè crec que la política és precisament això, servir qui necessita ajuda, resoldre qui té un problema i treballar per millorar la vida de les famílies”. “Estem decidits i preparats per fer-ho possible”, ha conclòs el candidat del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: