Innovatossals 2021 reunirà professionals experts en innovació de diferents sectors empresarials

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló organitza la segona edició d’Innovatossals (Innovant amb Tombatossals), esdeveniment que forma part de Castelló Global Program, el programa de creixement i acceleració empresarial de la província de Castelló, cofinançat per la Diputació de Castelló.

Innovatossals 2021 es durà a terme en dues sessions que tindran lloc el 19 i 26 d’octubre de 9 a 12 hores en format virtual. En la primera sessió, participaran Isaac Hernández, country manager de Google Cloud España & Portugal; Alberto del Sol, director marketing & innovation de Vodafone Business; Pedro Marín, responsable de la Unitat de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta d’Accenture; i Javier Calpe, design center manager d’Analog Devices.

En la segona sessió, el 26 d’octubre, es comptarà amb Alberto Pinedo, national technology officer de Microsoft; Eduardo Jiménez, responsable de Promoció de Projectes d’Innovació en Iberdrola; Irene Gómez, open innovation director de Telefónica; i Daniel Sánchez, director de Producció i Innovació de PlayStation Talents, marca global de Sony PlayStation. En aquest sentit, en cadascuna de les sessions, després de les ponències, es desenvoluparà una taula redona sobre innovació empresarial en la qual els participants podran intercanviar impressions amb els ponents.

Per a participar en Innovatossals 2021 la inscripció és obligatòria i romandrà oberta fins al 18 d’octubre per a la primera jornada i fins al 25 d’octubre per a la segona jornada. Cal destacar, que l’esdeveniment compta amb À Punt Media com a mitjà oficial.

Innovatossals

Innovatossals és un lloc de trobada de professionals experts en innovació, de diferents sectors de tot el país, que puguen aportar la seua experiència en els seus respectius sectors empresarials, així com en projectes de col·laboració amb universitats en matèries de transferència de coneixement i tecnologia i compartir la seua visió amb les empreses de la província de Castelló.

En la primera edició, també emmarcada en el programa Castelló Global Program cofinançat per la Diputació de Castelló, es va comptar amb professionals experts en innovació de reconegudes firmes internacionals com Airbus, Talgo, IBM, Asti, Innoget, Bosch-Balay, Grupo Premo i Correos, els qui van compartir amb directius i directives d’empreses de la província de Castelló les seues estratègies en els processos d’innovació que han dut a terme en les seues companyies.

· Més informació: http://www.castellonglobalprogram.com

· Video Promo (19 d’octubre): https://youtu.be/vvbkxbyR4V0

· Video Promo (26 d’octubre): https://youtu.be/8ZOzG-h-17o

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: