Iniciativa-Compromís condemna les amenaces amb bales al regidor de Caudiel

L’assemblea intercomarcal d’Iniciativa-Compromís a les comarques de Castelló reunida ahir de manera telemàtica va acordar per unanimitat mostrar el total suport amb el regidor de la formació a Caudiel, Thomas Laimgruber,i a la seua família, després de que ahir aparegueren al menys 7 bales en el seu hort.

Aquestes bales tal i com van corroborar per part de la Guàrdia Civil són del calibre 38, de revòlver, i no de cacera. I haver-se deixades ben visibles en l’hort on treballa el regidor té una clara intenció intimidatòria i amenaça directa, al nivell de les bales enviades recentment a dirigents polítics en altres parts de l’Estat.

Iniciativa-Compromís espera que les investigacions d’ahir de la Guàrdia Civil i la Policia Judicial ajuden a localitzar a l’autor o als autors d’aquest acte menyspreable acte i caiguen sobre ells tot el pes de llei.

Banalitzar amb comportaments feixistes, amenaçar a un càrrec públic per fer la seua tasca, no és acceptable en cap democràcia i per això s’espera una resposta contundent per part del veïnat de Caudiel per eradicar aquests comportaments.

Informació i Foto: Compromis

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: