Igualtat i l’Ajuntament de la Font de la Figuera supervisen el nou centre de dia per a gent gran dependent

La Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de la Font de la Figuera (València) han supervisat el nou centre de persones grans dependents i amb mobilitat reduïda de la localitat, construït a través del Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials 2021 -25.

La construcció d’aquest centre d’atenció diürna, la gestió del qual anirà a càrrec de l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), ha suposat una inversió d’uns 1,3 milions d’euros fruit de la col·laboració entre la Generalitat, la Diputació de València i el Ajuntament del municipi.

El director general de l’IVASS, Ramón Orozco, i l’alcalde del municipi, Vicent Muñoz, han realitzat una inspecció tècnica de l’edifici després de les darreres obres efectuades, que han consistit en la remodelació de la cuina, i que permetran que obri les portes el proper mes de maig.

Aquest recurs compta amb un total de 40 places i una plantilla de 23 professionals, personal especialitzat pel tipus de servei i el perfil de lusuari, i suposa un cost anual aproximat de 400.000 euros.

El nou centre de dia de la Font de la Figuera està ubicat al nucli urbà del municipi amb fàcil accés per les persones usuàries i els seus familiars. Disposa d´unes instal·lacions i espais adaptats a les necessitats de la gent gran en situació de dependència i amb mobilitat reduïda.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: