Igualtat i la Universitat de València aborden línies d‟acció comunes en matèria d‟igualtat, diversitat i violència de gènere

La secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha mantingut una trobada amb la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de la Universitat de València, Helena Rausell, per analitzar línies d’acció comunes, dins la ronda de primers contactes que hi ha mantenint amb institucions i entitats del sector.

Durant la reunió, la secretària autonòmica s’ha interessat pels convenis i col·laboracions que en aquests moments estan en marxa subscrits per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i la Universitat de València.

Així mateix, s’han abordat futurs acords de col·laboració entre les dues institucions relacionats amb iniciatives del sector d’igualtat, diversitat i violència de gènere “per poder avançar de manera coordinada en aquestes matèries”, ha assenyalat Quinzá.

A la trobada hi han assistit també la directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d