Igualtat i la Diputació de València estudien ampliar el Pla Convivint d’infraestructures socials per a la província de València

La vicepresidenta i consellera d´Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha mantingut una reunió de treball amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, per estudiar una ampliació a la província de València del Pla Convivint, l´estratègia autonòmica que permetrà dotar d’infraestructures públiques al sistema públic valencià de serveis socials i per a la qual la Conselleria ha disposat un pressupost de 561 milions fins al 2025

A la reunió hi han assistit el secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, Xavier Uceda; el cap de gabinet de la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Ignacio Lara; la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, i la diputada responsable de Política de Transferències, Mancomunitats i Comarcalització. Diversitat. Normalització Lingüística. Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno.

En concret, la voluntat d’ambdues institucions és incrementar el nombre de places que existeixen actualment per a l’atenció a persones amb diversitat funcional a la província de València.

Ambdues delegacions han posat en valor la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’infraestructures socials públiques, que va arrencar la legislatura passada i que ha portat la institució provincial a participar en 93 projectes proposats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dins del Pla Convivint que tenen ja la seva consignació pressupostària.

En aquest sentit, tant la vicepresidenta del Consell com el president de la Diputació de València han coincidit a seguir amb aquesta línia de treball i mantenir els criteris objectius i de transparència aplicats a col·laboracions anteriors.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: