Ferrocarrils de la Generalitat iniciarà el 25 de juliol les obres de renovació de via a diferents trams de les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalència

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) iniciarà dilluns que ve, 25 de juliol, la segona fase de les obres de renovació de via en diferents trams en superfície de les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalència.

Davant l’inici de les obres, planificades els mesos d’estiu quan hi ha menys viatgers i viatgeres, FGV ha previst oferir servei d’autobús substitutori en aquells trajectes en què Metrovalència ha de fer talls parcials a causa dels treballs de manteniment i millora de via .

A Línia 1 (Castelló-Bétera), les obres previstes afecten, del 25 de juliol al 31 d’agost, el tram Alginet-Castelló i, del 8 d’agost al 31 d’agost, la connexió entre Empalme i Bétera.

En línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda), els treballs començaran també el 25 de juliol fins al 3 d’agost, al tram L’Eliana-Llíria i, del 4 d’agost al 21 d’agost, entre les Carolines i Font del Gerro .

En línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport), els talls del servei comencen el 25 de juliol i es prolongaran fins al 31 d’agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó.

Aquest servei substitutori d’autobús s’oferirà quan hi hagi un servei nocturn especial per ser divendres, dissabte o vigília de festiu.

Es recomana a les persones usuàries que s’informin del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv o l’App oficial de Metrovalencia.

A cada estació de metro, FGV posarà a disposició de les persones usuàries informadors per facilitar l’accés a les parades d’autobús i fer transbordament, atès que algunes, per impossibilitat física d’accés dels vehicles, no es troben a la mateixa estació del tren.

Actuacions previstes

Per executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions dʻeuros, IVA inclòs, amb lʻobjectiu de renovar diferents trams dʻaquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar a l’abril d’aquest any, s’actua sobre aparells de via (desviaments, fuites, travesses, etc) i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per a vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s’han previst amb la finalitat de fer front al deteriorament que pateixen aquests elements provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que més problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: