IEBS presenta una nova edició de el Concurs d’Emprenedors 2020

L’escola de negocis IEBS prepara una nova edició de el Concurs d’Emprenedors amb l’objectiu d’ajudar a aquells joves talents que tinguin un projecte propi, innovador i disruptiu a desenvolupar el seu negoci a través d’accions de mentoring i formació especialitzada.

Els participants podran inscriure els seus projectes fins al 15 de setembre a les següents categories: Digital Business, Turisme / e-Commerce, Marketing / Social Media, Gamificació / RRHH i Big Data / Blockchain & fintech.

Els guanyadors podran cursar un màster o un Postgrau de forma gratuïta i rebran suport i mentoring per a la posada en marxa de la seva idea o projecte, podent fins i tot ser incubat per l’escola. Els premis consisteixen en una Beca Total i 2 parcials (70% per al segon i 50% per al tercer) per cursar el programa corresponent a cada categoria.

“El propòsit d’IEBS és ajudar a millorar l’educació en el món i possibilitar l’accés a formació d’alt nivell a persones que no tenen els recursos per aconseguir-ho. Per això fem servir recursos propis, per donar beques totals a estudiants i emprenedors d’alt potencial . És la nostra manera de tornar a la societat part del benefici que obtenim d’ella “, explica Oscar Font, director d’IEBS.

El Concurs d’Emprenedors permet als seus participants donar a conèixer les seves idees davant professionals de sector, que valoraran diferents aspectes de cada projecte, com el seu caràcter innovador o la seva contribució a el desenvolupament social i econòmic del territori.

S’admet qualsevol projecte que estigui en fase embrionària o d’acceleració, de manera que un mateix emprenedor pot presentar tantes idees com tingui, de manera individual o en grup.

Els interessats a participar hauran de presentar la seva candidatura a través del web de l’concurs. Els projectes seran avaluats per un jurat professional format per directors acadèmics de IEBS, mentors i els partners de coneixement que donen suport al concurs. El públic també podrà triar el seu startup favorita i els finalistes s’anunciaran el 27 de setembre.

Amb aquest esdeveniment, al costat d’una baixada de l’preu de l’Màster en Emprenedoria, IEBS pretén aportar els seus recursos per donar suport a l’ecosistema emprenedor i facilitar l’accessibilitat a la formació en creació d’empreses.

Sobre IEBS Digital School

IEBS és la 1a escola nativa digital online en espanyol de l’món. Va néixer el 2010 amb el propòsit de millorar la societat amb educació de qualitat a un preu just, gràcies a la tecnologia, l’automatització i l’ús de la intel·ligència artificial. Des dels seus inicis IEBS ha format més de 123.000 alumnes en 53 països amb més de 350 programes a l’avantguarda de la innovació. Està considerada la 1a escola de negocis en línia d’Espanya segons el rànquing de l’CSIC i la 2a de Llatinoamèrica segons el rànquing Iberoamericà.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: