IEBS presenta una nova edició de el Concurs d’Emprenedors 2020

L’escola de negocis IEBS prepara una nova edició de el Concurs d’Emprenedors amb l’objectiu d’ajudar a aquells joves talents que tinguin un projecte propi, innovador i disruptiu a desenvolupar el seu negoci a través d’accions de mentoring i formació especialitzada.

Els participants podran inscriure els seus projectes fins al 15 de setembre a les següents categories: Digital Business, Turisme / e-Commerce, Marketing / Social Media, Gamificació / RRHH i Big Data / Blockchain & fintech.

Els guanyadors podran cursar un màster o un Postgrau de forma gratuïta i rebran suport i mentoring per a la posada en marxa de la seva idea o projecte, podent fins i tot ser incubat per l’escola. Els premis consisteixen en una Beca Total i 2 parcials (70% per al segon i 50% per al tercer) per cursar el programa corresponent a cada categoria.

“El propòsit d’IEBS és ajudar a millorar l’educació en el món i possibilitar l’accés a formació d’alt nivell a persones que no tenen els recursos per aconseguir-ho. Per això fem servir recursos propis, per donar beques totals a estudiants i emprenedors d’alt potencial. És la nostra manera de tornar a la societat part del benefici que obtenim d’ella “, explica Oscar Font, director d’IEBS.

El Concurs d’Emprenedors permet als seus participants donar a conèixer les seves idees davant professionals de sector, que valoraran diferents aspectes de cada projecte, com el seu caràcter innovador o la seva contribució a el desenvolupament social i econòmic del territori.

S’admet qualsevol projecte que estigui en fase embrionària o d’acceleració, de manera que un mateix emprenedor pot presentar tantes idees com tingui, de manera individual o en grup.

Els interessats a participar hauran de presentar la seva candidatura a través del web de l’concurs. Els projectes seran avaluats per un jurat professional format per directors acadèmics de IEBS, mentors i els partners de coneixement que donen suport al concurs. El públic també podrà triar el seu startup favorita i els finalistes s’anunciaran el 27 de setembre.

Amb aquest esdeveniment, al costat d’una baixada de l’preu de l’Màster en Emprenedoria, IEBS pretén aportar els seus recursos per donar suport a l’ecosistema emprenedor i facilitar l’accessibilitat a la formació en creació d’empreses.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: