Ibáñez: “Puig va recaptar 791 més del previst en impostos el 2021 i va ofegar les famílies”

El portaveu d’Economia del Grup Popular a les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat que l’informe de fiscalització del Compte general de la Generalitat de l’exercici 2021 posa de manifest que “estem davant d’un Consell caòtic i irresponsable que no és capaç de gestionar bé , ni tenint més diners”.

Així, ha declarat que “el problema de Puig és que no sap quines són les prioritats de la Comunitat Valenciana. Està més interessat a asfixiar les famílies amb més impostos que ajudar-les per poder sortir d’aquesta greu situació que vivim”

Ibáñez ha manifestat que “Puig va castigar els valencians a impostos el 2021. Aquest Consell, durant el passat any recapto 791 milions més en impostos del previst. Un 33,51% més en donacions i un 9,2% més en successions fins a 324,3 milions en plena pandèmia.

En aquest sentit, el portaveu d´Hisenda del GPP ha qualificat de “nefasta i caòtica la gestió del Consell ja que amb més recaptació d’impostos s’ha deixat sense executar 1.823 milions del pressupost. El segell del Consell de Puig aquests anys és castigar els valencians amb més impostos”.

Ibáñez ha manifestat que “queda clar que tots els anuncis de Puig han estat pur màrqueting perquè en el pitjor moment de la crisi social i econòmica que estem vivint, Puig va ofegar les famílies i pimes en no executar ajudes per import de 955,73M mentre els demanava un esforç més gran en impostos”.

Així, ha recordat que “des del 2016 al 2021, en 6 exercicis, Puig s’ha deixat sense executar 7.340M del pressupostat. Això demostra que ens trobem davant d’un Consell amb poca iniciativa i poques ganes de gestionar i treballar”.

“En plena pandèmia, les dades no poden ser més lamentables. El programa d’assistència sanitària es va deixar sense executar 108M€, i al programa de política industrial el 91,39% de la despesa, 167M, estava sense pagar-se el 31 de desembre”, ha asseverat.

Ibáñez ha recordat que “a aquesta falta dʻexecució sʻuneix que el total dʻimpagaments el 2021 de Puig als valencians i les seves polítiques ascendeix a 2.367 milions”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: