Héctor Illueca i Rosa Pérez apel·len al paper decisiu de Podem-EU el 28M per a garantir un govern d’esquerres a Castelló i accelerar les transformacions socials

El candidat a la presidència de la Generalitat per Unides Podem-Esquerra Unida, Héctor Illueca, la candidata a les Corts, Rosa Pérez; i la candidata a l’alcaldia, Marisol Barceló, han demanat en l’acte de campanya a Castelló “el vot per a Podem-EU perquè el seu paper és decisiu per a garantir un govern d’esquerres en l’Acord de Fadrell i el Botànic i accelerar les transformacions en sanitat, habitatge i serveis públics”. La coalició ha realitzat el seu acte central de tancament de campanya a Castelló en el qual també han intervingut el cap de llista a les Corts Valencianes, Marisa Saavedra; la candidata autonòmica, Silvia Peris, i la regidora d’Habitatge a la Vall d’Uixó Carmen García.

“En aquests quatre anys hem demostrat que la presència d’Unides Podem és imprescindible per a avançar en polítiques públiques d’habitatge o a millorar les condicions laborals. Per això, una nova correlació de forces amb més representació nostra és essencial per a espentar al bloc d’esquerres cap a les polítiques més transformadores i valentes, per a continuar posant en el centre a la gent i als barris, perquè som els únics que ens atrevim a dur-les a terme”, ha destacat el candidat a la presidència de la Generalitat, Héctor Illueca, que ha ressaltat que amb Unides Podem s’acceleraran les polítiques que garantisquen el dret a l’habitatge, regulant-se el preu del lloguer en zones tensionades d’acord amb la Llei Estatal d’Habitatge; es reforçarà la sanitat pública incrementant-se fins a un 25% el pressupost en atenció primària de la Conselleria de Sanitat, o es prioritzarà una planificació pública d’energia per a assegurar una planificació justa, democràtica i respectuosa amb el medi ambient en la transició energètica”.

La candidata a les Corts, Rosa Pérez, ha subratllat que “en 8 anys hem avançat molt, passant de la corrupció i els despropòsits dels governs del PP a posar en el centre a les persones, però hem d’anar més enllà, i fa falta per això un nou Acord de Fadrell i un Botànic on Unides Podem-Esquerra Unida tinga més força, perquè hem demostrat que les nostres polítiques no les defensen altres forces, i cal fer un pas avant per a revertir els serveis privatitzats, avançar en educació, sanitat i polítiques que promoguen una transició ecològica justa”.

“Cal reforçar aquestes polítiques i el vot més útil per a mantindre l’Acord de Fadrell i el Botànic és el vot a Podem-EU”, ha afegit.

La candidata a les Corts, Marisa Saavedra, ha posat en valor les iniciatives impulsades per Unides Podem tant en el Govern i el Botànic, com amb l’aprovació de la nova Llei d’Habitatge, els ERTO o l’augment del salari mínim i les pensions, i ha apel·lat a votar per la confluència “per a reforçar serveis públics com la sanitat o l’educació”, promoure “una economia solidària i més democràtica que pose en el centre a les treballadores i treballadors i les pimes enfront dels interessos de les grans multinacionals”, i garantir una “transició energètica justa i respectuosa amb el territori, que impedisca les macroplantes”.

La candidata a l’alcaldia de Castelló, Marisol Barceló, ha apel·lat als barris “a votar en massa el 28M, perquè incrementar la nostra força és essencial per a revalidar un govern d’esquerres, i és imprescindible per a impulsar als nostres socis a les polítiques més esquerranes en matèria d’habitatge, serveis públics i transició ecològica”. “En 4 anys amb només dos regidors, hem partit de zero a comptar amb 15 funcionàries en les Regidories de nova creació d’Habitatge i Transició Ecològica. Hem demostrat que es poden realitzar les transformacions que necessita la ciutat, per això considerem molt important incrementar la nostra representació el 28M. Pels barris, per la gent”, ha culminat Barceló.

Informació i Foto: Podem EU Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: