Guanyadors del concurs #Refustejant de la Universitat d’Alacant

El Servei de Llengües, el departament de Filologia Catalana i la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant han fet públic els premiats del Concurs #Refustejant de tuits, mems i vídeos basats en aforismes de Joan Fuster.

D’aquesta manera, el jurat ha decidit atorgar el 1r premi a la categoria de ‘Memes’ ex aequo, per una banda, a l’obra de Vicent Ferrer Talens que utilitza l’aforisme “Dirnos ‘valencians’, en definitiva, és la nostra manera de dir-nos ‘catalans’” i, de l’altra, a la de Raül Sánchez Ballester que ha fet servir l’aforisme “La pregunta de qui posa bomba?” ha d’anar acompanyada per la de qui ho fa moralment possible?’”. El 2n premi en aquesta categoria ha estat per a l’obra de Fernando Nicolás Vidal per “Les poques lectures aparten de la vida; les moltes ens hi fiquen al llit”.

Així mateix, el 1r premi en la categoria de Tuits, ha recaigut a l’obra de Salomé Pérez Espí amb l’aforisme de Fuster “Tens un cos, aprofita’l, aprovecha-te’n”; mentre que el 2n ha estat per a l’obra d’Esther Galiana Bernabeu per “El perill atrau perquè altera la rutina”.

Finalment, Esther Galiana Bernabeu amb “Forma part d’una bona educació saber en quines ocasions cal ser maleducat” s’ha alçat amb el 1r premi a la categoria de ‘Vídeos’; alhora que Berta Francés Agulló ha merescut el 2n lloc en utilitzar l’aforisme “Llegir no és fugir, llegir és seguir vivint, i cadascú ho fa a la seva
manera”.

Aquest concurs ha tingut lloc per celebrar el centenari de l’escriptor Joan Fuster (1922-1992), considerat l’intel·lectual valencià més important del segle XX. Es preveu que el lliurament dels premis tingui lloc el proper mes de setembre en el marc de la Setmana de Benvinguda del curs 2022-2023.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: