Gascó: “L’única aposta de Puig a Educació és construir més barracons”

La portaveu d’Educació del GPP, Beatriz Gasco, ha afirmat que “l’única aposta de Puig en Educació és construir més barracons, ja que la partida pressupostada per instal·lar barracons puja en 3 milions, mentre que les inversions en la construcció de noves escoles instituts baixa respecte a aquest any”.

La diputada del PPCV s’ha pronunciat en aquests termes durant la compareixença de la Consellera d’Educació a la Comissió de Pressupostos de les Corts en què ha qualificat aquests pressupostos de “pur il·lusionisme polític perquè la veritable realitat és molt anunci i moltes retallades”.

En aquest sentit, Gascó ha assegurat que la construcció d’infraestructures educatives no està entre les prioritats del Consell de Puig. Els agrada fer molts anuncis, però després a l’hora de posar en marxa aquestes inversions no fa res”.

Puig va anunciar que a través del Pla Edificant es posaria en marxa una inversió de 700 milions d’euros en actuacions a tota la Comunitat Valenciana. Però la realitat ha estat força diferent i els 700 milions no han estat més que un titular d’un dia perquè no s’han contemplat als pressupostos”, ha asseverat.

La portaveu d´Educació del GPP ha denunciat que “no només no inverteixen, sinó que retallen. Aquest any han retallat 80 milions d’euros i dels 1.337 milions previstos invertir no se n’han gastat 1.087 milions, és a dir només el 18,6%”.

Per la seva banda, a l’apartat de cultura, el portaveu Luis Martínez ha denunciat que “Cultura s’ha convertit en un focus per donar ajuts als seus amics. L’Institut Valencià de Cultura augmenta el pressupost en 8 milions d’euros respecte del 2022 i, d’aquests, cinc milions d’euros són només al capítol de personal (passa de 13 a 18 milions, un 36,14% més)”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: