Garrido (Maxim accionista del CD Castelló) «Aquests jugadors són els que ens han de treure d’aquí»

Garrido: «Aquests jugadors són els que ens han de treure d’aquí»

A falta de deu jornades per finalitzar el campionat, el màxim accionista ha manifestat la seva confiança en solucionar la situació. «Ens queden 10 partits de lliga i són 10 finals. Comencem la temporada amb un objectiu i ara és un altre. Estic satisfet perquè veig compromís dels jugadors i cos tècnic però la realitat és que els resultats són els que són. Hem comès errors i m’agrada aprendre d’ells. Ara queden 10 partits per aconseguir l’objectiu i hi ha plena confiança en l’equip per salvar-se. A final de temporada ja hi haurà temps de valorar el que s’ha fet «, ha manifestat.

José Miguel Garrido també ha volgut llançar un missatge d’esperança: «Queden sis partits a casa i no vull desaprofitar el factor camp que té el CD Castelló. L’any passat vaig arribar l’hora d’ara i també hi havia dubtes. Depenem de nosaltres mateixos i si no veiés que hi ha un compromís molt fort per refer estaria intranquil. Anem a deixar-nos la pell fins a l’últim segon. Queden 30 punts, quatre partits davant rivals directes … hi ha matèria primera per sortir d’aquí baix. Els miracles en el futbol no existeixen, però sí el treball. Aquests jugadors són els que ens han de treure d’aquí i tinc plena confiança que la situació es revertirà. L’ADN del CD Castelló ens obliga a ser ambiciosos i no ens anem a rendir «.

Finalment, el màxim accionista s’ha recordat de l’afició albinegra. «Són coses del futbol. Hi ha temporades bones i dolentes, i aquest any està sent dolenta. Cal estar preparat per assumir el que estigui per venir, però el que tinc clar és que volem portar al futbol professional. Lamentem que els resultats estiguin entristint al nostre principal actiu que és l’afició, però cada any que siguem aquí treballarem dur per aconseguir els objectius. A l’afició no podem demanar-li perquè ja ens porten animant tota la temporada. Per sort, la nostra afició estarà aquí i el seu suport el tenim garantit «, ha destacat.

Montesinos: «Castalia pesa perquè és un escenari de Primera»

Per la seva banda, Vicente Montesinos, també ha fet autocrítica del que està sent la primera temporada del combinat ‘orellut’ després de set anys a Tercera. «Estem en una situació que no imaginàvem. Del passat s’aprèn però no es pot canviar. Quan una persona ha estat en situacions difícils, podem saltar del vaixell, entrar en pànic … La Junta Directiva no som així i estem afrontant aquesta crisi per solucionar-la. Ens queda un play-off de 10 partits per sortir de l’últim vagó del tren «, ha explicat.

A més, el president del CD Castelló sap perfectament què significa Castalia. «Crec que Castalia pesa perquè és un escenari de Primera Divisió. Si a més estem en una mala situació, pesa més. Crec que en els pròxims partits a Castalia són vitals i els jugadors han de saber que l’afició estarà amb ells com el porten estant tota la temporada. S’han comès errors però tot s’ha fet per configurar la millor plantilla possible. L’any passat vam demanar aquesta unió per entrar al play-off d’ascens i aquest any la volem per salvar-nos. Estic convençut que entre tots ho aconseguirem «, ha sentenciat Montesinos.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: